Outfit Of The Day: Black And Gray

What Is That In Your Face?

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1Hola!
Ja, der er jo denne ting, som jeg er ret sikker på, jeg ikke har fortalt jer om før. Det i mit ansigt. Jep, jeg har fået briller. Det er egentlig bare læsebriller, så det er ikke noget, jeg skal bruge til hverdag, når jeg bare går rundt og snakker med folk, men her på det seneste har jeg virkelig haft problemer med at kunne se tavlen og at koncentrere mig om at læse, da jeg efter kort tid har fået ondt i hovedet. Vi gik derfor til optikeren, og nu er de så kommet hjem. Intet fansy mærke eller noget. Bare helt sorte. Jeg er personligt vildt glad for dem, og de hjælper mig virkelig meget i hverdagen i mine lektioner og lektielæsning. Jeg ved ikke helt hvor meget, men jeg er vidst nok plus på venstre øje og minus på det højre, altså både nær- og langsynet.
Der kommer et outfit her snart med mit outfit for i dag, så jeg synes lige, jeg ville informere jer om, at de altså er ægte og derfor ikke er de der nørdebriller, jeg engang gik med (ligesom stort set alle på omkring min alder gjorde dengang).
Håber I nyder jeres fredag! I do indeed
Kys Stena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit Of The Day: Black And Gray