What Is That In Your Face?

Outfit Of The Day: The Nerdy Type

PicMonkey Collage4Det vælter ind med outfits var?

Ja, som jeg fortalte jer i går, tog jeg tidligt hjem fredag. Jeg havde brug for længere weekend hjemme, og for at være ærlig så er det eneste, der holder mig oppe lige nu, mht. at komme tilbage til skolen, egentlig bare, at vi går direkte ind i julen i morgen! Jeg håber virkelig alt bliver bedre. Det er mærkeligt, for jeg har været sur og ked af det nærmest hele november uden egentlig at have nogen realistisk grund til det? Jeg håber på, at det bare er det med vejret og mørket, som virkelig har gået ind og påvirket mig, og at det derfor vil gå over i starten af december. Lige nu er min negativitet bare ret høj, og det stinker.
Det har virkelig været dejligt lige at være hjemme, så jeg også havde hele fredagen, men nøj, hvor kunne jeg bare godt bruge nogle flere dage væk fra alle, bortset fra få personer, bare for at lave det jeg ville og ikke skal eller bliver nødt til. Løbe en tur, se en serie til jeg brækker mig, ja, det jeg har lyst til. Men mit personlige mål for denne måned er virkelig at forholde mig positiv og tage ting med et smil. Det skal nok gå, jeg tænker, jeg nok bare lige skal finde mig selv igen.

If you don’t like something, change it. If you can’t change it, change your attitude

Anyway, så var dette mit outfit for fredag! Varmt og afslappende.
Kys Stena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What Is That In Your Face?