The Code To Nelly.com

My Way To Relaxation

dfghjkHer på det seneste har jeg haft utrolig mange marrids, jeg har været stresset og har egentlig ikke haft tid til at slappe af. Jeg tager tilbage til efterskolen i morgen, så jeg tænkte, at hvis jeg skulle have mulighed for at slappe af, skulle det være i dag efter jeg kom hjem fra min kæreste og så til i morgen, inden jeg tager af sted. Ville derfor vise jer MINvej til den ultimative afslapning. Og ja.. Jeg har stadig ikke et kamera, så det bliver Weheartit.com, der, igen, redder mig.
Stena

 

yuiThat comfortable outfit:
Jep! Jeg er hoppet i mine jule bukser og snemands sweater. Jeg gider ærlig talt ikke at bruge min tid på at tænke over, om dellen nu lige hænger ud over de lidt for stramme jeans.

 

werCandles:
Selvfølgelig med en afslappende duft. Lige nu brænder et vanilje-ish lys, fra IKEA, på mit værelse. Så dejligt og rart!

 

vbMovies, videos or books:
Jeg fortrækker personligt bøger og videoer på Youtube. Bøger med en kop Chai-Latte er, i min verden, det bedste.

 

ghjTake a bath:
Et laaaangt bad, venner. Ikke de der kolde 5 minutters-bade som jeres forældre sikkert håber på. Nej, nej. Tag dig tid. Føl dig afslappet. Gør noget for dig selv! Barber dine ben, brug en shampoo med din ynglings duft og prøv at tage dig tid til virkelig at massere din hovedbund, når du alligevel vasker hår.

 

largeMusic:
Ingen housemusic! Vi snakker rolig musik, for mig er det violinstykker, der virker fx Swanlake. Ud over det, er det ret vigtigt, at det ikke er på højeste lydstyrke. Der skal stadig være plads til at høre, hvad du selv tænker.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Code To Nelly.com