The Black Skirt

My Favorite Time Of The Year

005 009 010Der er intet bedre end efterår. Ja, det er trist at varmen er væk. Men for at være helt ærlig så elsker denne årstid! Den er så hyggelig! Bare tanken om at jeg nu har en undskyldning for at pakke mig helt ind i store trøjer og halstørklæder finder jeg virkelig dejlig! Kaffe, dyner, Tumblr, We heart it og film, årh så fint!
Nu når vi alligevel har lydpause nu her, vil jeg tage nogle store jogging bukser på, lægge mig under dynen og høre musik i mens jeg kigger We Heart It igennem.
Go’ mandag derude!
Stena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Black Skirt