Starbucks On My Mind

At The Beach In September

001 002 004 005 011 012 013 xcvbn dgtHallo ladies!
Jep, som overskriften siger så tog min weekend eleverne på efterskolen på stranden i fredags. Det var så godt vejr, og vi tænkte derfor, at vi ville tage en sidste badetur, selvom jeg ikke var ude og bade.. Men I ved, hvad jeg mener. I hvert fald tog jeg billeder og sådan lidt af værd, som jeg synes, I skulle se. Jeg havde selvfølgelig intet makeup på, fordi.. Ja, det er stranden.
Jeg har skrevet det før, men skriver lige igen, at det altså er virkelig svært at få blogging og efterskole til at hænge sammen. Jeg gør mit bedste!
Sov dejligt!
Stena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Starbucks On My Mind