My Wishlist; Dresses from Nelly

<3 My Room <3

029 031 032 035 037 039 042 043Hej piger!
I ved, måske, at jeg lige fortiden er på efterskole på Fyn. Hvis I kender mig personligt, ved I måske også hvor meget jeg holder af at rykke rundt på mit værelse, men eftersom skolen har nogle regler omkring det, og vores bord ikke kan flyttes er det lidt svært…
Jeg prøver alligevel, at holde værelset personligt og rent. Det med at holde det rent kan måske godt gå hen og knippe lidt pga. alle de nipsting, jeg har. Men det okay.. Jeg prøver, og ærlig talt så er det ret hyggeligt, at gøre sit værelse personligt!
Jeg håber at jer der måske er på efterskole, fandt det her bare lidt inspirerende.
Godnat til mine søde læsere
Stena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Wishlist; Dresses from Nelly