Outfit of the day; Byfest, men nej

Tumblr takes my time

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1Lige for tiden synes jeg, at Tumblr tager al min tid. Det er ikke så godt, eftersom en læseferie ligesom går ud på at læse op til de forskellige fag. For mit vedkomne fysik og kemi. Dog har jeg aldrig prøvet noget så kedeligt, og så svært på samme tid. Det er så siiindssyg hårdt at tage sig sammen til lige at lave det sidste… Men ja..
Jeg skal faktisk til London ugen inden efterårsferien, IGEN! Jeg har været i London i 9 dage en gang før, og hold nu din store kæft, hvor jeg dog ærlig talt elsker den by! Det er bare det hele! Stemning, bygningerne, lugten! På ingen måde ligesom Danmark! Men den ting jeg bedst kan lid er med 100 procent sikkerhed, at de alle de forskellig typer mennesker i sådan en kæmpe by. Det er fantastisk!
Jeg fandt denne blog på Tumblr -> http://street-photography-london.tumblr.com/ , som tager street billeder i sort hvid af storbyen London. De billeder er virkelig fantastiske!
Jeg elsker det virkelig!
Stena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day; Byfest, men nej