Dagens blogger; Janni Kristensen

Tak til mine læsere

002Hej skønne mennesker!
Jeg skal om 10 timer og 40 minutter op til engelsk afgangsprøven.. Mundtligt. Jeg er nervøs, men så alligevel ikke.. Det hele er lidt rodet lige nu.. Prøver, veninder, karaktere. Det virker lidt uoverskueligt.. Men virkelig.. En ting der kan guide mig op, og som også guider mig op, er at læse kommentarer fra jer lækre læsere. Det har nu lykkes mig at møde 3 fantastisk søde piger, som har fortalt mig at de er blevet stalker af min blog og elsker min skrivemåde. Det er virkelig det sødeste, og jeg er så taknemlig for alle de ord og kommentarer jeg får på mit skriveri.
En ting I nok ikke vidst er at jeg faktisk aldrig nogen sinde har linket min blog på Facebook. Massere af mine tætte venner og veninder ved ikke engang at jeg blogger? Det virker lidt mærkeligt, men sådan er det, og på en måde vil jeg gerne ændre det.. Jeg kunne godt, bare èn gang, tænke mig at linke min blog i et opslag på Facebook til alle. Den eneste ting der holder mig fra det er vel bare, at jeg er bange for at folk ikke kan lide den måde, jeg skriver på. Jeg ved at mange synes at blogging er for mainstream eller “barnligt”, men det er noget jeg elsker, og bloggen er en del af min hverdag, også selvom jeg ikke blogger hver dag. Jeg læser blogs HVER dag og bliver inspireret til selv at blogge.
Jeg ville faktisk bare gerne sige tak, til alle jer som følger med. Det betyder virkelig meget.
Stena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens blogger; Janni Kristensen