Gina Tricot my love

One of them; Healthy living

Healthy livingHej skønne læsere!
Jeg er ked af, at det ikke bliver til så meget blogging for tiden, men jeg læser konstant og hele tiden og der kommer hele tiden noget i vejen. Hvis jeg ikke læser, så bliver jeg inspireret af andre bloggere til, at tage en tur i fitness og svede mig igennem en time til halvanden times work out. “Av” skriger mine muskler…
Pga. så meget work out og al den snak om healthy living, tænkte jeg, at jeg ville være med på moden og lave en collage med en masse fede Tumblr billeder. Vi elsker jo alle Tumblr, c’mon now.
God aften til jer derude!
Stena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gina Tricot my love