Dimissionen; Intet er slut. Alt er lige startet

Lunch; Under the sea

20130630-213055.jpg

20130630-213055.jpg

Hej babies!
Jeg undskylder mange gang for den tamme blogging her på det seneste. Har holdt en lille pause fra bloggen, men jeg vil alligevel indrømme, at jeg har haft dårlig samvittighed over, at have forberedt 2 indlæg til jer, men alligevel ikke oploudet indlæggene til jer…. Anyway.

I dag tog jeg med min kæreste og min kærestes forældre til Liseleje, hvor vi besøgte hans mormor og morfar og spiste frokost der sammen med nogle af deres venner.
Jeg er en af de mennekser, der bedste kan lide min mad, hvis den rent faktisk ser død ud. Men altså… Nu smagte det hele faktisk godt, selvom det var en rimelig stor udfordring at pille de forskellig typer skaldyr. Så deeet…
Ej, det har været en skøn dag!
Stena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dimissionen; Intet er slut. Alt er lige startet