Tak til mine læsere

Gina Tricot my love

jkælkjælkjælkæ-lkn-PicMonkey CollagejhHej bloggen!
Jeg er sgu ked af, at jeg er så meget væk fra bloggen for tiden. Det med læseferie tager sgu lidt mere tid, end jeg lige havde regnet med.. Men her får I sgu lige et indlæg, inden jeg sætter mig til at læse om de åndsvage og ligegyldige partikler..

Jeg er virkelig en af de der person, som har en ynglings butik, hvor man virkelig vil have ALT fra den butik.. Den butik er for mig Gina Tricot. Det er lige præcis min stil de kører, og det er virkelig for fantastisk!
Og lige hurtigt inden der er alle mulige der skriver til mig at man altså ikke kan lægge undertøjs billeder ind på sin blog. Jo, det kan man så godt. Ligesom der er mange piger der ikke kan lide deres egen krop, er der også mange som godt kan. Jeg har personligt ikke noget i mod min egen krop, og jeg synes, at flot undertøj er noget af det, som er med til at føle sig tilfreds omkring ens krop. Men det er personligt bare min mening.
Ud over det, så har Gina Tricot fået nogle helt vildt lækre crop tops til ingen penge! Nam, nam, nam!
Man kan finde alle tingene på Ginas hjemmeside -> http://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/nyheder/ccollection-cnews-p1.html

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak til mine læsere