4 Months; I'm still in love

Dimissionen; Intet er slut. Alt er lige startet

037 042680459Hey babies!
I går var jeg til dimissionsfest med min klasse, og jeg vil allerede nu være ærlig og sige, at måske nok, rimelig sikkert, fældede en tåre eller 30 under power point præsentationen, hvor der kørte gamle billeder af os alle. Hold da op, hvor har vi udviklet os meget.
Alle var simpelthen så fine i går!
Der var ingen fest efter selve dimissionen, så jeg tog tilbage til min kærestes søsters studentergilde. For mig var det alt i alt en super skøn aften.
For mig er en dimission også en indbydelse til at se MEGA smuk ud, og dresse sig op lige så tosset som man har lyst til. Jeg føler mig normalt ikke ret godt tilpas i en kjole, men lige i går følte jeg mig både smuk og godt tilpas. Sådan en dejlig følelse!
I kommer desværre ikke til at få flere indlæg i dag, da jeg skal videre over til en veninde.
Tillykke til alle 9. klasserne og alle studenterne!
Stena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 Months; I'm still in love