Dimissionskjoler 2013

Right now; Not feeling well

ArcSoft_Image184Lige en lille søndags update til jer skønne læsere. Måske burde jeg lave sådan et hver søndag, bare så I vidste hvad der skete?
Lige nu har jeg det helt af helvedes til, og bare tanken om skole i morgen dræber mig. Jeg “sov” hos en af mine venner i går, hvilket var pisse hyggeligt! Men så igen er der en grund til “”. Vi sov ikke. Jeg gjorde  i hvert fald ikke i mere end 4 timer. Jeg fungerer ikke uder søvn. Seriøst.
Jeg har så meget kvalme og en hovedpine der skriger.
Jeg fik heller ikke styrketrænet i dag pga. søvnmangel. Jeg turer simpelthen ikke. Bare tanken om hvor slemt jeg kunne komme til skade i des maskiner, jeg bruger. Av, av.
I morgen tager jeg op og træner efter skole og kører derfra op til centeret og håber på, at de har barberskum til sidste skoledag. Fra centeret tager jeg så op til Big Bandet og øver til koncerten på fredag. Det bliver en stram uge, men jeg glæder mig til at komme i gang.
Jeg håber I har det dejligt – eller bare bedre end mig.
Godnat!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dimissionskjoler 2013