På vej hjem til mig; Dimissionskjole!

gEfter mange overvejelser besluttede jeg mig i går for at bestille denne kjole hjem fra Nelly.com, eftersom der var 20% på alt på nelly i går. Dette skal være min dimissionskjole, og jeg glæder mig meget til at den kommer! Synes simpelthen at alle Nellys kjoler er så fine og billige! Elsker!
Hvis I ikke har set det, så var det også den kjole jeg bloggede om i går som et forslag til en dimissionskjole man kunne vælge. …
http://stenaalgart.bloggersdelight.dk/2013/05/dimissionskjoler-2013/
Jeg lyver ikke for jer, girls! Elsker virkelig alle kjolerne, og nu har I beviset!
Håber nu bare på, at den sidder som den skal.
Kys!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *