Update 20/5 2013

I går; Kagens Dag

005 006 007 008 009 010Hej søde læsere!
Lige nu sidder jeg og spiser morgenmad, men jeg tænkte, at jeg lige ville lave et hurtigt indlæg, inden jeg dør til min Skriftlig tysk afgangsprøve… Så ja.
Jeg skrev i mit sidste indlæg om noget der skulle foregå hos min bedstemor. Det hedder Kagens Dag, og det handler faktisk bare om at komme med en kage og så bare smage alle mulige forskellige kager. Det er super hyggeligt, og hold da op man føler ikke for at snuppe en Cheese Burger på vejen hjem. I får lige nogle billeder derfra. Det ser så lækkert ud, altså!
Ha’ en god dag derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update 20/5 2013