I går; Kagens Dag

Dimissionskjoler 2013

Hej mine dejlige læsere!
Som I nok har regnet ud (http://www.youtube.com/watch?v=2a4UEC20r7Q) går jeg ud af folkeskolen på torsdag – YESYESYES!
Derfor skal jeg jo også til dimissionsfest omkring d. 25. juni.. Altså.. Nu er det jo sådan at jeg ikke er den største kjolepige, derfor mangler jeg en kjole, og i den sammenhæng tænkte jeg, at jeg ville tage jer med på en lille tur med en masse flotte kjoler til en okay pris, også kaldet “Få Stena i en kjole”. Jeg skal nok klare den.. Måske.. Ved ikke.

Personligt synes jeg ikke at en dimissionskjole skal have alle mulige fancy mønstre og sådan noget. For mig er en dimission noget elegant og min påklædning vil derfor også komme til at være rimelig elegant. Som I nok også kan se på mine collager, så har jeg kun valgt èn kjole, som var mønstret. Resten er faktisk bare blondet.
Sort og hvid har altid været de to mest elegante nuancer man kan påføre sig. Dog vil jeg mene at en hvis kjole er lidt for konfirmand agtig, hvilket også er grunden til at jeg har så mange sorte kjoler og kun èn hvid. Men så igen. Ryggen på den hvide kjole er fantastisk elegant!
Af disse 6 kjoler er mine favoritter nummer 2 hos Nelly og nummer 3 hos Bubbleroom. Jeg elsker virkelig og kjole nummer 1 hos Nelly, men pga. at den har peplum, tror jeg desværre ikke, at lille mig ville kunne bære den uden at peplummet ville komme til at sætte sig på numsen. Desværre. I’m just too short..
Nelly:PicMonkey CollageKjole 1: http://nelly.com/dk/tøj-til-kvinder/tøj/festkjoler/club-l-714/candy-lace-peplum-dress-714448-14/
Kjole 2: http://nelly.com/dk/tøj-til-kvinder/tøj/festkjoler/motel-604/emily-flower-dress-604009-15/
Kjole 3: http://nelly.com/dk/tøj-til-kvinder/tøj/festkjoler/club-l-714/lace-belt-dress-714272-14/

Bubbleroom:
BuubleroomKjole 1: http://www.bubbleroom.dk/da/kvinde/rich-bitch/studenterkjoler/biscuit-dress-white
Kjole 2: http://www.bubbleroom.dk/da/kvinde/happy-holly/midi-knælængde/kjole-koral-7
Kjole 3: http://www.bubbleroom.dk/da/kvinde/vero-moda/minikjoler/felicity-mini-dress-black

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I går; Kagens Dag