What's In My Purse? | stenaalgart.bloggersdelight.dk

What To Wear; Konfirmation Part 1

mindre fine kjolerJamen, goddag, mine dejlige læsere!
Som I allesammen nok har lagt mærke til via. Facebook, Twitter, invitationer, you name it. Så er vi simpelthen kommet ind i konfirmandernes uger. I min by bliver man konfirmeret i 8. klasse, det vil sige, at jeg blev konfirmeret sidste år.
Mange af jer skal sikkert også til konfirmationsfest hos èn eller flere personer.
Jeg føler lidt, at os piger altid har problemer med, hvad vi skal tage på til de forskellige arrangementer, og at finde tøj til en konfirmation er heller ikke altid lige let.
For at gøre det hele lidt nemmere for jer, har jeg to indlæg parat til jer om, what to wear på en konfirmation.
Part et, denne, kommer til at være om de mindre fine kjoler.

Nu er jeg heller ikke selv en kæmpe kjole pige, overhovedet. Men altså.. En hver pige behøver vel på et eller andet punkt en kjole, ikke? Den behøver måske ikke ligefrem at være FULDSTÆNDIG OVERTRUKKET med glitter og dimser. Det er ikke liiiige mig. Måske er det sådan andre godt kan lide det, men jeg føler personligt bare ikke, at jeg kan bære det.
Derfor har jeg her valgt nogle lidt mindre fine kjoler, som jeg personligt godt kunne tage på. Peplum er jo også en ting som VIRKELIG trender over alt, så det er jo kun godt. Peplum er det stykke stof som sidder lige ved taljen. Det gør så det ligner, at din talje går meget mere indad.
Jeg tror på, at de vigtigste ting til at finde konfirmations “gæste” kjolen er, ikke at vise for meget hud. Man skal trods alt i kirke, og IKKE at tage hvid på. Hvid er konfirmandenes farve.
Alle kjolerne er fundet på Nelly.com.

Fra venstre:
Kjole 1:  http://nelly.com/dk/tøj-til-kvinder/tøj/festkjoler/dry-lake-974/mandy-dress-230029-14/
Kjole 2: http://nelly.com/dk/tøj-til-kvinder/tøj/festkjoler/aura-boutique-1024/ruffle-bandeau-dress-220121-54/
Kjole 3: http://nelly.com/dk/tøj-til-kvinder/tøj/festkjoler/club-l-714/candy-lace-peplum-dress-714448-14/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What's In My Purse? | stenaalgart.bloggersdelight.dk