En lille pakke; EOS Limeted Edition

DIY; Shorts by Johanne Kohlmetz

Her forleden sad jeg og gennem terpede Johanne Kohlmetz` blog. (http://johannekohlmetz.dk/?s=DIY).
Hun laver nogle seriøst fede DIY`s. Jeg lavede det her DIY med shortsene, og jeg er virkelig blevet glad for dem! Det sorte kors gør dem edgy, men de er stadig sådan så man godt kan dress dem både op og ned.
Billederne er fra to forskellige dage.
Det ene outfit med læderjakken er blevet lidt mere feminint, mens det med de ødelagte gamacher er mere edgy og rocket. Jeg kan godt lide begge ting, men jeg tror faktisk bedst at jeg kan lide det lidt mere feminine. Det edgy kan godt blive lidt for meget, men det kan man jo selvfølgelig altid lave om på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille pakke; EOS Limeted Edition